2017 WRAP-UP

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vuoden loppuessa on syytä tehdä yhteenvetoa menneestä vuodesta. Olemme kiitollisia ja otettuja asiakkaiden meille osoittamasta luottamuksesta. Asiakkaidemme menestys ja heidän suosittelunsa meidän avustamme ovat meille merkkinä onnistumisesta.

Vuoden aikana olemme auttaneet ja kulkeneet asiakkaidemme mukana koko organisaatioita koskevissa muutosohjelmissa, auttaneet liiketoiminnan kehittämisessä ja yritysten kasvuhankkeissa sekä valmentaneet organisaatioiden eri tasoja.

Olemme ”piiitkän” yrittäjänuramme toisena vuotena saaneet jatkaa sekä vanhojen asiakkaidemme kanssa, että saaneet uusia asiakkuuksia. Liikevaihtomme kasvuksi tuleekin lähes 40% tänä vuonna. Jotta pystymme mahdollistamaan kasvun jatkumisen, haemme parhaillaan tukea ja vahvistusta hallitukseemme. Kaipaamme näkemyksiä ja haastamista, aiomme konseptoida tekemistämme ja kasvaa.

Kuluneena vuonna sertifioimme itsemme Lencionin 5B (Toimivan tiimin viisi toimintasoa) sekä Everything DiSC tuoteperheen valtuutetuiksi valmentajiksi. Olemme jo päässeet asiakkaiden kanssa todistamaan 5B-mallin toimivuutta ja käytännönläheisyyttä. Työkalut toimivat loistavina apuvälineinä muutoksessa ja ihmisten herättämisessä. Yksi HHJ-tutkintokin tuli suoritettua tänä keväänä (Jukka).

Isoin markkinointiponnistuksemme oli osallistumisemme Nordic Business Forumiin MLP:n kanssa näytteilleasettajana kertomaan 5B-mallista. Yhteistyössä MLP:n ja muiden upeiden toimijoiden kanssa saimme syvennettyä yhteistyötä Patrick Lencionin kanssa ja se huipentui yli 250:lle suomalaiselle johtajalle järjestettyyn keskustelutilaisuuteen.

Matka ajattelu- ja toimintatapojen muuttamiseksi sekä organisaatiokulttuurien ja liiketoimintamallien kehittämiseksi jatkuu, seuraavassa askeleessa digitaalinen transformaatio on vielä vahvemmin mukana. Tulevana vuonna rekrytoimme lisää väkeä!

Suuri kiitos!

Jukka, Juri ja Pekko

Tutustu muihin artikkeleihin