JUKKA NIEMI

PRINCIPAL CONSULTANT

Olen intohimoinen opiskelemaan ja oppimaan uutta. Toki minulla on jatkuvasti nenä kiinni kirjoissakin, mutta eniten olen oppinut saadessani toimia lahjakkaiden ja alansa parhaiden ihmisten kanssa. En juutu teorioihin, vaan haluan soveltaa ja haluan nopeasti käytännön tuloksia. Nautin ihmisten kanssa toimimisesta, yhteistyöstä ja elämää rikastuttavasta kanssakäymisestä. Haluan kehittyä ja nautin rajojeni ylittämisestä ja hankkiudun siten jatkuvasti haastavampiin tilanteisiin.

Olen saanut teknisen koulutuksen (DI) ja kulkenut sen kautta kohti ihmisten johtamista. Urani alusta asti olen toiminut erilaisissa, mielenkiintoisissa kansainvälisen liiketoiminnan myynti-, kehittämis- ja johtotehtävissä. Olen saanut kokemusta niin yrityskaupoista kuin eri yritysten integroinneista, liiketoimintojen kasvattamisesta ja uudelleen organisoinneista kuin yrityskulttuurien rakentamisesta. Lähes 20 vuoden ajan olen saanut toimia maailman johtavien yritysten kanssa eripuolilla maapalloa ja saanut seurata näköalapaikalta yritysten ja teollisuuden kehitystä kohti asiakaslähtöisiä palveluita. Edelläkävijäorganisaatiot haastavat sinua kehittämään omaa ja yrityksesi toimintaa ja nostamaan tasoasi jatkuvasti. Vuodesta 2011 lähtien olen katsonut maailmaa myös yrittäjän lasien läpi ja auttanut projektiluontoisesti yrityksiä kasvu- ja kehittämishaasteiden parissa. Olen myös suorittanut Hyväksytty hallituksen jäsen-tutkinnon.

Johtaminen, esimiestyö ja ihmisten kohtaaminen on ollut erityinen innoituksen lähde minulle. Uskon vahvasti ihmisten kykyyn oppia ja omaksua uutta, sekä valtavaan potentiaaliin joka löytyy meistä jokaisesta. Ihmisten, tiimien ja organisaatioiden oppiminen, innostuminen ja huikeiden tavoitteiden tavoitteleminen ja saavuttaminen inspiroi minua. Tärkeätä on huomata, että kaikki yritysten saavutukset tapahtuvat aina ihmisten kautta. Ja on nöyrä muistaa, että kaikki työ tehdään aina yhdessä, asiakkaan hyväksi ja asiakas lopulta määrittää kuinka työssäsi onnistunut.

Omia ja vaimoni organisointi- ja vuorovaikutustaitoja tarvitaan myös vapaa-ajalla touhutessamme kuuden lapsemme ja mökkiprojektimme kanssa. 

Jukka Niemi

PRINCIPAL CONSULTANT

Kyky saada kaikki mukaan ja paras potentiaali ihmisistä esille.

Tuntee niin bisneksen kuin ihmiset. Asiat tehdään aina ihmisten kanssa ja kautta.

jukka.niemi@avegroup.fi 

puh. +358 45 891 6989